POUPART

CONCEPTION

Guillaume Sasseville

PROJECT

A siding revamp on a 1990 triplex located in the borough of Centre-Sud.

DESIGN

2010

PHOTO

La Firme
Renovation at the rear of this triplex used pre-painted wood boards for siding. The designer wanted to create a vertical optical effect allowing the colour to be seen from one side only. As a result, while accentuating the existing architectural elements, it also achieved a more refined space for the deck.
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-01.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-02.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-04.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-05.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-06.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-11.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-09.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-10.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/144_lafirme-res-poupart-08.jpg
DESIGN ET
CONSTRUCTION