PAGNUELO

DESIGN

Louis Béliveau (La Firme)

PRODUCTION

2009

PROJECT

Fitting up a room in a 1934 Art- Deco house in Outremont.

PHOTO

Jean-Sébastien Caron
The conversion of 250 (virtually) unused sq. ft. (23 m2) into a home office, guest room, photo studio and screening room, was a great challenge. In planning the desired multifunctional usage of the space, compatibility with the Art Deco style of the house was an important element. Our layout included a wall bed, integrated storage and a small office space. A magnetic wall plate in front of the desk is used to hold the photos.
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_lafirme-res-pagnuelo-05.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_lafirme-res-pagnuelo-01.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_lafirme-res-pagnuelo-03.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_10-small.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_lafirme-res-pagnuelo-04.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_lafirme-res-pagnuelo-10.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_lafirme-res-pagnuelo-09.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/142_lafirme-res-pagnuelo-07.jpg
DESIGN ET
CONSTRUCTION