123 KLAN

DESIGN

Stéphane Asselin

PROJECT

Renovation of a ground floor for a family of four.

PRODUCTION

2012

PHOTOS

Allen McEachern
This clever diversion of building materials was designed and executed for a young family of four with a limited budget. On top of bringing an overall aesthetic value, the wood panels were ideal for refurbishing the electricity and plumbing without having to demolish and rebuild the whole ground floor. To Stéphane’s rigorous design, the owners Klor and Scien added their witty graphic touch.
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme054.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme041.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme031.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme156.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme190.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme049.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme113.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme127.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme136.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme120.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme142.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme072.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme170.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme093.jpg
http://lafirme.ca/eng/files/gimgs/176_2012-09-19la-firme065.jpg
DESIGN ET
CONSTRUCTION